Måned: juli 2020

Det finnes fortsatt lyskilder basert på tradisjonelle teknologier, som glødepærer og lysstoffrør, på markedet – men LED-lyskilder dominerer innenfor de fleste kategorier. Det gjelder alt fra LED-lysrør til lyktene på de aller fleste moderne biler. Men hvorfor er det slik at LED downlights helt har erstattet halogen, og hvorfor selges det nå alt flere lamper med integrerte LED som ikke en gang kan byttes?

Derfor er LED helt dominerende innenfor belysning Det er fortsatt mange som tenker at hovedpoenget med LED er lavt strømforbruk, og spesielt med tanke på kompaktlysrør med dårlig fargegjengivelse er LED et svært attraktivt alternativ når man skal spare strøm. I noen sammenhenger kan det dreie seg om store mengder strøm og høye beløp. Hvis …

Det finnes fortsatt lyskilder basert på tradisjonelle teknologier, som glødepærer og lysstoffrør, på markedet – men LED-lyskilder dominerer innenfor de fleste kategorier. Det gjelder alt fra LED-lysrør til lyktene på de aller fleste moderne biler. Men hvorfor er det slik at LED downlights helt har erstattet halogen, og hvorfor selges det nå alt flere lamper med integrerte LED som ikke en gang kan byttes? Les mer »