Book drømmeturen til England i dag

Det er ikke til å komme utenom at vi nordmenn er glade i fotball, og kanskje mest av alt, engelsk fotball. Det ligger innprentet i vår kultur, og har gjort det i flere tiår nå, helt siden den første tippekampen ble sendt på NRK helt tilbake i 1969. Siden da har vi hatt en slags kjærlighetsaffære med engelsk fotball, som også strekker seg utover Premier League. Du finner fanklubber for de mest ukjente engelske klubbene i Norge, noe som forteller ganske mye om statusen engelsk fotball har i Norge. Og med det kommer også ofte ønsker om å ta en tur over vannet for å se laget spille. Noe nordmenn gjør, tusenvis av oss hver eneste sesong, såpass ofte at vi nordmenn er kjente i England som blant de mest kjente nasjonalitetene som kommer for å se kamp, spesielt for store klubber som Manchester United eller Liverpool.

Prisen man må betale

Det kommer dog ikke uten sine kostnader, spesielt om du skal se lag som de overnevnte. Da kan bare billetten sette deg tilbake et par tusen kroner, og om dere er flere i følget så blir det enda mer. Kanskje kan sider som Primebanks være et godt alternativ for å ta et lite forbrukerlån slik at du får drømmene oppfylt. Et lån hos de kan se ut på følgende måte: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Kostnadene kan du jo forandre på avhengig på hvor mye du trenger, så det er definitivt ikke å avskrekkende som du skulle tro. På den måten får du oppfylt drømmen og du får pengene med en gang. Noe som kan være spesielt nyttig om du finner et godt tilbud som du bare må slå til. Primebanks viser deg lån fra flere forskjellige banker, og du velger hvem du vil ha!