Det du trenger å huske på når du kjøper speil til boligen din

Et pent og moderne speil kan være et enkelt og effektfullt interiørelement, som gir boligen din en helt ny dimensjon. Dessuten er speil praktiske, og kan gjøre at mange rom føles betydelig større ut. Netthandel gjør at det er enklere enn noensinne å finne gode og rimelige speil, også i store størrelser og annerledes design.

Speil som et interiørelement

Noen speil har en helt konkret funksjon, speilet på baderommet er kanskje det aller mest typiske. Et speil over servanten er praktisk talt obligatorisk, og mange vil synes det er rart med en løsning der speilet er plassert et annet sted i rommet. Andre steder har du mye mer frihet når det gjelder plassering av speil, og hvilken funksjon speilet egentlig har.

Hos Direktimport.no finner du et utvalg svært stilige speil, i store dimensjoner og med vakre og stilrene materialer. Slike speil kan gjerne plasseres gulvstående, men det er dessuten mulig å henge de opp på veien. Det er enkelt å få slike speil levert hjem, kjøp her og dra nytte av raskt og prisgunstig levering.

Speil som en utvidelse av rommet

Det er særlig større speil som kan gjøre selv små rom store og luftige. Mindre vegghengte speil fungerer mer som dekorasjon eller et funksjonelt element, men et høyt og bredt speil kan gi en illusjon av at rommet er betydelig større enn hva det egentlig er.

Det er mulig å oppnå denne effekten ved hjelp av et stort speil som er plasser på gulv eller vegg, men det er også mulig å bruke for eksempel speildører til en skyvedørsgarderobe. Prøv å finne en balanse mellom størrelse og ønsket effekt, det kan selvfølgelig også bli for mye speil. En hel vegg kan bli i overkant i de aller fleste rom, det er derfor et større frittstående speil, eller et felt i en skyvedørsgarderobe, er et godt valg.