Nye baderomsmøbler kan gi hele badet et løft

Vurderer du å rehabilitere badet, eller vil du bare gi det eksisterende badet et nytt utrykk med enkle grep? Da kan nye bademøbler være en praktisk og effektiv måte å gi badet en helt ny stil åpå. I forbindelse med oppussing av badet er det smart å faktisk ta et bevist valg når det gjelder baderomsmøbler, og ikke bare gå for standardløsninger. Samtidig er et nytt interiør også relevant når det gjelder oppfriskning av badet i løpet av levetiden.

Hent inspirasjon fra andre pene bad

Det er utrolig enkelt å la seg begrense av rammene på det egne badet, og kanskje tenke at det er helt umulig å forandre på dagens løsning. Det er mange som beholder samme oppsett også i forbindelse med totalrehabilitering – bare med oppgradert interiør i samme form. Det er selvfølgelig klokt å være realistisk, men begynn gjerne prosessen med å faktisk få inspirasjon fra en rekke helt forskjellige bad. Ta en titt på Dansani baderomsmøbler, det er uvanlig å finne en stil som passer helt eksakt med badet ditt – men det kan være at du finner elementer som du kan kombinere til en helhet hjemme hos deg.

Prøv også å tenke utenfor boksen. Det er klart at vann- og strømopplegg kan legge føringer for hva som er mulig, men samtidig er det nesten alltid mulig å finne gode løsninger.

Hva med oppgradering underveis?

Levetiden til et bad er avhengig av både konstruksjon og bruk. Noen komponenter, som badekar, toalett, servanter og plastsluk, har en forventet teknisk levetid på opp mot 50 år. Samtidig er det andre deler som har kortere levetid, og det er vanlig å regne med en samlet levetid på mellom 20 og 30 år.

Ha dette i bakhodet når du vurderer utskiftning av baderomsmøbler av kosmetiske grunner, i mange tilfeller kan det være fornuftig å samkjøre oppgraderingen med rehabilitering av badet.