Planlegge et nytt baderom – alt du trenger å vite

Renovering av baderom kan både være stressende og tidkrevende, men ikke bli overveldet hvis du aldri har renovert et nytt baderom før. Denne guiden vil ta for seg det du trenger å vite for å designe det perfekte baderommet.

1. Finn ut dine behov

Begynn med å finne ut dine viktigste prioriteringer. Hva liker du med ditt nåværende bad og hva kunne du tenkt deg å gjøre annerledes? Gløm hvordan du bruker ditt nåværende bad i dag og tenk i stedet tenk på hvordan du har lyst til å bruke det.

2. Tenk på planløsningen

Du trenger ikke å forandre planløsningen hvis den fungerer greit for deg. Om du beholder samme oppsettet vil det potensielt kunne spare deg for en del penger. Tenk på måter du kan gjøre små, men effektive forandringer. Om du har planer om å forandre rommets planløsning må du huske å måle rommet riktig. Det er også en god idé å besøke et lokalt utstillingslokale der du kan prate med en ekspert. Deres ekspertise kan potensielt spare deg for mye penger i dyre feil.

Tenk også på at dine behov kan forandre seg i fremtiden. Bare fordi du ikke ønsker deg et bad akkurat nå betyr det ikke at det alltid er tilfellet. Den kan hende at familien din vokser eller at du skal selge huset, hvor et bad kan være attraktivt for mange potensielle kjøpere.

3. Finn inspirasjon

Nå som du vet hva du har behov for bør du søke inspirasjon. Det er enkelt å finne inspirasjon til nytt bad. Dette kan du enkelt finne i magasiner og på internett. Du kan også snakke med venner som har gjort lignende prosjekter og finne ut hva de liker med sitt nye bad og hvilke problemer de imøtekom.

Klikk her for inspirasjon til nytt bad.