Husk på dette når du handler navnemerker på nett

I dag handler nesten alle navnelapper på nett, der det er enkelt å lage pene design med akkurat de opplysningene du vil ha med. Samtidig finnes det utrolig mye å velge mellom, så hvor skal du begynne?

Begynn med selvklebende navnelapper

De selvklebende navnelappene er utrolig populære, og det er særlig enkeltheten og fleksibiliteten som har gjort de populære. Du kan se mulighetene med navnelapper her, og det er egentlig bare fantasien som setter grenser for hvordan navnelappene dine skal se ut. Selvklebende navnelapper kan festes til alle typer plagg, et tips er å plassere navnemerket til lappen med vaskeinstruksjoner. Dessuten kan denne typen merker også festes til en rekke andre materialer, og det er derfor enkelt å merke for eksempel matbokser, solkrem og andre småting.

Kompletter med strykemerker, merkepenner og mer

Selvklebende navnelapper er relativt hardføre, men det finnes fortsatt situasjoner der et strykemerke kan være et bedre valg. Det gjelder for eksempel for plagg som skal vaskes ved 90 grader. Strykemerker festes raskt til plagget med strykejern, og fester svært godt til en rekke forskjellige stoffer.

I noen situasjoner kan det også være mest praktisk med en klassisk merkepenn, eller eventuelt noen av de andre alternativene som finnes for merking. Merking av støvler kan for eksempel være et scenario der det er mulig å kombinere selvklebende navnelapper på utsiden av støvlene med bruk av merkepenn til å skrive navnet inne i støvlene.

På nett finnes det dessuten et bredt utvalg tekstilmerker, som kan være midt i blinken hvis du vil lage litt mer forseggjorte navnemerker. Disse merkene kan også skreddersys, og husk på at et pent vevd tekstilmerke kan være et designelement i seg selv. Derfor kan slike merker også med fordel festes godt synlige på plagget, og være med på å gi alle typer plagg et helt unikt særpreg.