Strap-on for venninnesex

Sensualiteten ligger i lufta, og intensiteten mellom dere dirrer. Jentesex kan være noe dere vil teste ut, da dere allerede føler en tiltrekningskraft som dere ikke har følt før. Noe helt annet enn hva dere hadde sett for dere i den villeste fantasi.

Det kan begynne med kos og kjærtegn før det hele tar seg flere hakk opp. Du vil vise henne dine beste sider, og hun vil ta imot berøring og milde kyss. Kan dere oppleve klimakset sammen eller vil en ta føringen i leken som blir mer og mer alvor.

Slikk og jentekos

Har du hatt en drøm om å smake hennes kjønn og gi den nytelse fra leppe og tunge? Gå ned på henne og gi henne den rette følelsen? Kanskje føre fingrene forsiktig inn i henne? Eller legge deg ned for den samme mottakelsen?

Lesbesex er noe man kan ta til det neste nivå. Uten å være den feminine eller den maskuline, eller nettopp derfor. Med en strap-on kan man gi og ta nytelse der man vil ha det. Lek med hverandre med en strap-on som bytter eier. Den maskuline bevegelsen gir et ekstra gir.

Hvorfor strap-on?

En strap-on festes rundt livet og klemmer deilig mot kjønnsleppene. Dildoen sitter løst fast slik at hun kan sette i gang samleiet med venninnen. Hvordan hun vil motta den finner dere ut underveis. Intense fingre finner fram til punktene som gir ekstraordinær lyst.

Med strap-on kan de to se hverandre i øynene når de kjærtegner av himmelsk elskov. Man kan kjøre hverandre som dominerende amasoner. Se hvordan den andre bukker under for den søte følelsen.

Tid for å være ublu

Du vil overraske henne på en frekk måte. Kanskje går du for langt, og risikerer en avvisende mine? Eller er det bare en del av spillet? Frist henne med den stramme staven mellom fingrene. Vær litt ublu, dristig og frekk. Det kan bli en eventyrlig reise.