Tips til hvordan markedsføre bedriften

Er du av dem som er helt fersk med å drive bedrift, så har du mye moro foran deg. Vi har sett mange gå fra grønne spirer til å bli verdensvante aktører på et marked de nesten skapte selv. Samtidig er konkurstallene høyere enn noensinne.

Det er lurt å bruke litt tid på markedsføring. Men hvordan skal man gjøre det og hva skal være med i kampanjene? La oss se på noen smarte tips og triks.

Anonyme firmabiler – gjør noe med designet

Har du startet opp med for eksempel utlevering eller distribusjon så har du kanskje noen firmabiler i aksjon til en hver tid. Men er bilene dine anonyme, vil nesten ingen bli kjent med bedriften din. Skaff deg bilreklame som fungerer 24 timer i døgnet. Den gir deg større synlighet til en rimelig penge. Fest dem på og la folk se din merkevare døgnet rundt.

Spre ordet på nett

Mange som starter opp bedrifter glemmer viktigheten av å markedsføre seg på nett. Når ting begynner å stabilisere seg, kan det være helt nødvendig å legge inn fokuset på nett. Men hvordan gjøre det? La oss se:

  • Opprett sider på sosiale medier
  • Engasjer en webdesigner
  • Skaff en tekstforfatter
  • Koble nettsider og sosiale medier

Det kan du også gjøre med en nettbutikk. Ikke bare tilby produktene dine her, men vis også at du samarbeider med mange.

Skaff deg større nettverk

Den beste måten å markedsføre seg på er å bygge nettverket sitt. Det gir deg ikke bare kunder, men også samarbeidspartnere. Den beste måten å gjøre det på er å delta på en messe, et bransjetreff eller et arrangement.

Bruk litt tid på å lage reklameprodukter printet med bedriftens merkevare, slik som en logo, en tekst eller en illustrasjon. Det kan være capser, drikkeflasker eller noe du kan gi bort på messene. Få fram smilet og gi ut et visittkort med kontaktinformasjon.